Aura veekeskus avab taas uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura veekeskus.
Aura veekeskus. Foto: Sille Annuk


Aura keskus avab peale suvist remonti taas uksed neljapäeval, 21. juulil kell 9.




«Külastajatel on võimalus ujuda ja veemõnusid nautida täiesti värskes vees, sest hooldustööde ajaks tühjendati kõik basseinid. Nende uuesti täitmiseks kulus 2940 kuupmeetrit vett,» rääkis Aura keskuse juhataja Kairi Ustav. Kui tavaliselt on veekeskus olnud suletud kuni juuli lõpuni, siis sel aastal avatakse uksed varem, et võõrustada Europeade külalisi ja hansapäevalisi.  
 
Suuremate remonditööde hulka kuulusid  põhjalik ventilatsiooniseadmete puhastus, basseiniseadmete täishooldus ning basseinivalgustite väljavahetamine. Lisaks tehnilistele töödele vuugiti ära veepargi ja ujula põrandad ning vahetati välja kõikide saunade keriste küttekehad ja kivid.
 
Juulis alustatakse registreerimist laste ja täiskasvanute ujumise algõpetuse kursustele, mis eelnevatel aastatel on osutunud väga populaarseks. Vesiaeroobika treeningud algavad 8. augustil. Juulikuus on kogu maja (ujula, veepark ja terviseklubi) päevapileti hind vaid 6 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles