Nädalavahetus möödub Tartus tantsuga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street Tantsukooli suvine intensiivkursus.
JJ-Street Tantsukooli suvine intensiivkursus. Foto: JJ-Street Tantsukool

15-17.juulil korraldab JJ-Street Tantsukool Tartus suvise intensiivkursuse, kus kolme päeva jooksul on võimalik teha koos kõvasti trenni ning proovida mitmeid erinevaid tantsustiile.

Järgmisel nädalavahetusel on Tartu stuudio täis põnevust ja energiat, sest kolme päevase intensiivkursuse jooksul õpetavad JJ-Streedi Tartu ja Tallinna treenerid kõigile osalistele uusi tantustiile, samme, koreofraafiat ja palju muud huvitavat.

Reedel annab avalöögi JJ-Street Tantsukooli director Joel Juht (artistinimega JJ), kes õpetab kursusel osalejatele funk stiile popping ja locking. Seejärel saab õppida toprocki Nikita Balanovi juhendamisel ning päeva viimase klassi- LA-style hip-hopi annab Mari Venski.

Laupäeval saab Kätriin Kübara juhendamisel õppida vogue tantsustiili ning seejärel algab house Joel Juhtiga. Päeva lõpetavad Ita ja Kadri, kes jagavad oma uusi teadmisi, mille nad said hiljuti Soome koolitustelt. Nad viivad koos läbi klassi Helsinki Urban Dance.  Viimasel kursuse päeval saab Tartu treenerite käe all õppida tuttingut, hip-hopi, breaki ja newstyle. 

Suvisele intensiivkursusele on oodatud osalema kõik, kes vähegi endas tantsupisikut tunnevad ning ei karda uusi stiile proovida. Trennides osalemiseks ei ole oluline varasem kogemus või vanus, oodatud on kõik soovijad.

JJ-Street suvine intensiivkutsus toimub Tartu kesklinnas, Kaubahalli 0.korrusel asuvas JJ-Street stuudios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles