Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond ootab toetuste taotlusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond ootab taotlusi kultuuri-, spordi- ja noorsootöö valdkonna toetustele. Selleks on avatud veebipõhine keskkond, kus saab esitada rahalise toetuse taotlusi 2012. aastal toimuvate projektide ning aastaringse huvitegevuse korraldamiseks.


Kultuurivaldkonnas on taotlemiseks avatud kaks toetusliiki - projektitoetus ning huvitegevuse korraldamise toetus. Kultuuriprojektidele on võimalik toetust taotleda kuni 15. augustini. Huvitegevuse toetuse taotluste vastuvõtt lõppeb 1. septembril.

Noorsootöö valdkonnas saab taotleda toetust huvitegevuse ning laagrite korraldamiseks, avatud noortekeskuste ja noorteühingute tegevuste läbiviimiseks ning noorsootööprojektide teostamiseks. Noorsootööprojektide taotluste vastuvõtt lõppeb 15. augustil. Teised toetuse liigid on taotlemiseks avatud kuni 1. septembrini.

Spordivaldkonnas on spordiprojektide läbiviimiseks võimalik taotlusi esitada kuni 15. augustini ning noorte huvitegevuse korraldamiseks kuni 1. septembrini. Spordiprojektidele toetuste taotlemisel on eelistatud maineüritustele ja traditsioonilistele spordiüritustele esitatavad taotlused. Koolispordi üritustele võetakse taotlusi vastu aastaringselt, taotlus tuleb esitada vähemalt üks kuu enne üritust.

Erahuvikoolide tegevustoetust on võimalik taotleda kuni 1. septembrini.

Kultuuriosakond juhib tähelepanu sellele, et tänavu on muutunud huvitegevuse toetamise tingimused. Toetuse saamiseks peab harrastaja või tema seaduslik esindaja 1. novembriks kinnitama osalust huviringi tegevuses ning märkima igas valdkonnas ühe eelistatud tegevusala. 2012. aastal laagri korraldajal tuleb esitada osalejate nimekiri hiljemalt üks kuu enne laagrivahetuse algust ja sellest hetkest saab lapsevanem või täisealine osaleja kinnitada laagris osalemist.

Toetuste taotlemine toimub veebipõhises keskkonnas www.tartu.ee/kotoetused .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles