Eesti maadlusmaakond on Tartumaa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maadlusnaiskond
Tartu maadlusnaiskond Foto: Maria Kilk

8-10. juulil 2011 peeti Rakveres Eestimaa XIII suvemängud.  Kümnete teiste alade hulgas leidsid aset võistlused vabamaadluses, kreeka-rooma maadluses ja naistemaadluses, kus Tartumaa maadlejad paistsid silma väga heade tulemustega.

  

Vabamaadluses saavutas tartlastest esikoha Rainer Grosberg, teise koha Mihkel Laansalu ning kolmanda koha võitlesid välja Kristjan Toots ja Kaarel Maaten.

Kreeka-rooma maadluses tulid kuldmedalile Vladimir Plemjanov ja Hardo Toots. Hõbedane medal riputati kaela Rainer Grosbergile ning pronksised medalid said endale Ats Mitt ning Kristjan Toots. Üldarvestuses saavutati maakondade võrdluses kolmas koht.

Naistemaadluses tulid esikohtadele Margit Korotkova ning Gerlin Järvela. Teised kohad hõivasid Maria Kilk ning Kaisa Muutra ning kolmandad kohad võitlesid endale kätte Helen Jakoby ja Anette Traks. Nende tulemustega tõid naismaadlejad Tartumaale esimese koha.

Tartumaa maadlejate panus Eesti sportlikumaks maakonnaks saamisele oli selle aastastel suvemängudel märkimisväärne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles