VK Janika võimlejad olid Bulgaarias edukad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rühmakavas saavutas VK Janika rühm esimese koha.
Rühmakavas saavutas VK Janika rühm esimese koha. Foto: VK Janika.


Bulgaarias, Stara Zagoras peetud iluvõimlemise võistlustel näitasid eestlased VK Janika koosseisus kõrget taset. Esindatud olid Bulgaaria, Venemaa, Aserbaidžaan, Bosnia ja Hertsogovina, Eesti, Ungari võimlejad.
 


2003 vanuseklassis võitis üldarvestuses esimese koha Emily Ronk (treener Mari-Ann Kruus), kes osales esmakordselt välisvõistlusel. Emily näitas vahendikavas kõrget taset, edastades suure edumaaga teised konkurendid. Vabakavas välja teenitud 3. koht (bulgaarlaste järel) ja rõngakava 1. koht tõi punktide üldarvestuses kulla.


Samas vanuseklassis võistles VK Janika klubi võimleja Emma Tomson (treener Mari-Ann Kruus), kes sooritas samuti vabakava ja vahendikava veatult ning teenis üldarvestuses ja rõngakava arvestuses 2. koha.


Victoria Põllumäe (2003 s.a. treener M.-A. Kruus) võlus kohtunikud enda suurepärase väljenduse ja graatsiaga ning lisaks üldarvestuse 3.kohale ja rõngakava 3. kohale võitis ka Impala Cupi Minimissi tiitli.


Samas vanusegrupis võistles veel üks VK Janika võimleja Vita Enok (tr. M.-A. Kruus), kes teenis rõngakavas 4. koha ja üldarvestuses 5. koha. 2003 vanuseklassis võistles kokku 31 võistlejat, sealhulgas tugevad bulgaaria ja venemaa esindajad.
 
2002 vanuseklassis säras VK Janika 2010ndal aastal klubi parimaks miniklassi võimlejaks kuulutatud ja esimest aastat lasteklassis võistlev Melani Mõtlik (tr. M.-A. Kruus). Melani võitis iluvõimlemises juhtiva maa-Venemaa konkurendi järel 3. koha vabakavas. 1 koha sai Melani rõngaharjutuses ning seega tõusis üldjärjestuses 2. kohale. Kavad olid sooritatud põnevalt ja väga täpselt, mis andsid edu ülejäänud 15. konkurendi ees. Samas vanuseklassis võistles ka Andra Palla (tr. Teivi. Teder), kes oli rõngaharjutuses Melani järel 2. kohal ning üldarvestuses 4.
 
2001 vanuseklassis võitis rõngaharjutuse Liisbet Teemaa (treener Kai Tanni), kes suutis kava sooritada kaasahaaravalt ja puhtalt. Vabakava tasakaalukaotuse tõttu pidi Liisbet leppima üldarvestuses 4. kohaga ning tunnistama bulgaarlaste edumaad. Rõngaharjutuse 2. koht tuli samuti Eestisse Mariann Klaassenile (tr. T. Teder). Vanuseklassis võistles kokku 15 võistlejat.
 
Rühmakavas saavutas VK Janika rühm (treener M-A Kruus) esimese koha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles