TÜ rektor vahetab Volvo Volkswageni vastu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volkswagen Phaeton.
Volkswagen Phaeton. Foto: Volkswagen

Tartu Ülikooli riigihanke rektori ja prorektorite uute ametiautode ostmiseks võitis Aasta Auto Pluss pakkumus, mis tähendab, et seni Volvoga sõitnud rektori uueks ametiautoks saab Volkswagen Phaeton.


TÜ pressiesindaja Anneli Miljani sõnul võtsid hankest osa Aasta Auto, Silberauto Eesti, Info Auto ja Aasta Auto Pluss. Pakuti autosid Audi A6, Mercedes-Benz E250 ja C250, Volkswagen Phaeton, Volkswagen Passat ning Volvo S80.

Nii rektori kui prorektori auto ostmisel tunnistati edukaks Aasta Auto Pluss pakkumus, mille järgi saab rektori autoks Volkswagen Phaeton (46 203,90 eurot koos käibemaksuga) ja prorektorite autoks Volkswagen Passat (33 860,80 eurot koos käibemaksuga).

Edukaks pakkumuseks tunnistamise korraldus anti välja 30. juunil ja selle vaidlustamise aeg on seitse tööpäeva. Autosid ei liisita, vaid need ostetakse korraga välja.

Miljani sõnul oli see esimene riigihange TÜs, mis sisaldas ainult ühte arvulist nõudmist – võimsus. Rektori autol pidi see olema 150 ja prorektorite autodel 125 kW.

«Ülejäänud nõudmised olid üsna standardsed: diiselmootor, kuuekäiguline automaatkäigukast ja neljarattavedu. Tahtsime võimalikult turvalist ja töökindlat autot, mis kulutaks võimalikult vähe kütust,» selgitas Miljan.
Edukas pakkumus valiti välja hindamiskriteeriumide alusel. «Maksumus 80%, korraliste hoolduste maksumus kolme aasta jooksul 10% ja keskmine kütusekulu 10%,» ütles Miljan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles