TÜ muuseumides ja botaanikaaias hakkab homsest kehtima ühispilet

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ botaanikaaed. Palmimaja.
TÜ botaanikaaed. Palmimaja. Foto: Margus Ansu.

Alates 1. juulist on Tartu Ülikooli muuseumide ja Tartu Ülikooli botaanikaaia külastajatel võimalik osta ühispilet, mis võimaldab soodsamalt külastada kõiki ülikooli huviväärsusi.


 

Ühispiletit on võimalik osta botaanikaaia, TÜ kunstimuuseumi, TÜ loodusmuuseumi, TÜ ajaloo muuseumi, vana anatoomikumi ja Tartu tähetorni kassast. Lisaks eelloetletud kohtadele saab ühispääsmega külastada ka Tartu toomkiriku torne ning aulat ja kartserit TÜ peahoones.
 
Ühispileti hind on 10 eurot, sooduspilet õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele maksab 6 eurot. Pääsme kehtivusaeg on 7 päeva. Kui selle aja sisse peaksid jääma riigipühad, siis pikeneb pileti kehtivusaeg vastavalt riigipühade päevade arvule.
Lisaks uuele ühispiletile jäävad kehtima kõik senised Tartu Ülikooli Muuseumide ja Tartu Ülikooli Botaanikaaia piletid ja piletihinnad.
 
Mugavamaks on muutunud muuseumide ja botaanikaaia külastamine kaardiga maksjatele, sest nüüdsest on botaanikaaia, TÜ kunstimuuseumi, TÜ loodusmuuseumi, TÜ ajaloo muuseumi, vana anatoomikumi ja Tartu tähetorni kassades olemas ka kaardimakseterminalid.
 
TÜ ajaloo muuseum on avatud K-P 11-17, vana anatoomikum T-L 11-17, Tartu tähetorn T-P 10-18, Tartu toomkiriku tornid E-P 10-19 juulist augustini, E-P 11-17 mais ja septembris, K-P 11-17 aprillis, L-P 11-17 oktoobris ja novembris, TÜ loodusmuuseum K-P 10-16, TÜ kunstimuuseum E-R 11-18, TÜ Botaanikaaed E-P 7-19, kasvuhooned E-P 10-17.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles