Raidma: riigikaitses on olulised nii Läänemeri kui Peipsi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma
Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma ütles võidupühal Mustvees paraadile kogunenud Jõgevamaa kaitseliitlastele, et Peipsi piirkond on Eesti riigikaitses olulisel kohal ja kaitseliitlastel kaitsetahte kujunemisel oluline roll täita.

«Ühes oleme Eestis kindlad – riigikaitse on tervik ja selles on meile olulised Tallinn kui Mustvee, nii Läänemeri kui Peipsi järv. Iga Eestis elav inimene peab mõistma ja tunnetama, et riigi iseseisvus ning turvaline elukeskkond on meie kõigi ühistöö ja vastutus. Selleks tööks peab olema piisavalt tahet, mida Võidupüha tähistamised maakondades ka selgelt demonstreerivad,» lausus Raidma Jõgevamaa kaitseliitlasi tervitades, teatas riigikogu Reformierakonna fraktsiooni pressiesindaja.

Traditsiooniline Võidupühal toimuv Jõgeva maakonna kaitseliitlaste paraad peeti sellel aastal Peipsi ääres Mustvees. Pidulikul rivistusel osalesid Kaitseliidu Jõgeva maleva, Naiskodukaitse, Noorkotkaste ja Kodutütarde koondrühmad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles