Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava: ka null euroga saab rallielamuse kätte

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava kolmapäeva õhtul veel poolelioleval stardipoodiumil. Täna õhtul mürisevad seal masinad ja suur rallipidu saab ametliku alguse.
Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava kolmapäeva õhtul veel poolelioleval stardipoodiumil. Täna õhtul mürisevad seal masinad ja suur rallipidu saab ametliku alguse. Foto: Sille Annuk

Täna õhtul kell üheksa kostub Tartus Raekoja platsilt võimsat mootorimürinat, kui stardipoodiumilt sõidavad läbi Rally Estonial osalevad ralliässad eesotsas WRC tehasetiime esindavate Ott Tänaku (Toyota), Craig Breeni (Citroen) ja Hayden Paddoniga (Hyundai). Ralli peakorraldaja Urmo Aava tõdeb, et mullune vaheaasta tuli üritusele kasuks ning nüüd tehakse tööd selle nimel, et mõne aja pärast oleks Rally Estonia ka WRC-sarja maailmameistrivõistluste etapiks.

Täna õhtul algab piduliku stardipoodiumiga suve üks suursündmusi Lõuna-Eestis, Rally Estonia. Ralli peakorraldaja Urmo Aava sõnul pingutatakse selle nimel, et teha maailma parima rallit ning jõuda ühel hetkel ka WRC MM-karusselli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles