Aura keskus tõstab augustist piletihindu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Ustav.
Kairi Ustav. Foto: Sille Annuk

Aura veekeskuse uueks tegevjuhiks saab juulist praegune linna avalike suhete osakonna maine- ja turismiteenistuse juhataja Kairi Ustav. Veekeskuse nõukogu otsusega tõusevad augustist piletihinnad.

Tartu linnale kuuluva OÜ Tartu Veekeskus nõukogu esimehe Väino Kulli sõnul sai Kairi Ustavi (pildil) valikul määravaks tema hea turunduskogemus.

«Kuna Aural turundusjuhti palgal ei ole, tuleb juhatajal ise tegelda ka turundusega ja selle valdkonna kogemus oli üks Kairi Ustavi suuremaid eeliseid,» sõnas Kull.

Rohkem meelelahutust

Tulevane tegevjuht ütles, et soovib veekeskuses rohkem tähelepanu pöörata teenuse kvaliteedile ning korraldada rohkem üritusi.

«Ujula poolel tahaksin teha rohkem meelelahutusüritusi, et seal poleks ainult spordivõistlused. Ka veepargi külastatavust saab nii tõsta,» ütles Kairi Ustav ning lisas, et terviseklubi osa vajab uuendamist ja laiendamist.

«Aura veekeskus saab 1. oktoobril juba 10-aastaseks ja  on ajale jalgu jäänud. Kindlasti on plaanis investeerida ning keskust laiendada,» arvas Ustav, kelle sõnul on ta ise olnud siiani veekeskuse sage külaline. «Vanem poeg lõpetas Auras sel aastal ujumiskursuse ja ise käin nii terviseklubis kui ujumas.»

Loodab kasumisse tuua

Üle-eelmisel aastal poole ja eelmisel 1,7 miljoni krooniga kahjumisse jäänud veekeskust plaanib Ustav kasumisse tuua paremat teenust pakkudes.

«Kasumisse saabki viia paremat teenust pakkudes ja valikut suurendades. Olen oma tuttavatega rääkinud, paljud pole käinud Auras üldse või siis mitu aastat tagasi. See on kõik seltskond, kes võiks seal käia,» ütles Ustav.

Praegu ollakse uue tegevjuhi sõnul väga rahul ujula külastatavuse numbritega, aga terviseklubis ja veepargis tuleks külastatavust tõsta. Selleks tuleb teha teavitustööd koolides ja Tartu peamistele külalistele Soomes, Saksamaal, Lätis ja Venemaal. «Kui tõusevad külastajanumbrid, tõuseb ka kasum,» lausus Ustav.

Ustav ütles, et veekeskuse nõukogu otsusega peaksid 1. augustist tõusma ka keskuse piletihinnad. Kui palju täpselt, selle otsustab nõukogu, kes koguneb 1. juulil.

«See asi oli juba enne mind ära otsustatud. Piletihind ei ole tõusnud  viimased kolm aastat, aga vahepeal on tõusnud elektri- ja tõuseb veehind. Muidugi on see väga ebapopulaarne algus uuele juhile, aga kogu elu on läinud kallimaks,» rääkis Ustav ning lubas kallima pileti eest klientidele midagi rohkem vastu pakkuda.29. juunist 20. juulini on Aura remondi tõttu suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles