FC Santos pidas viiendat sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Santose sünnipäevatort.
Santose sünnipäevatort. Foto: Allikas: FC Santos


Pühapäeval peeti Annelinna staadionil suur sünnipäevapidu - FC Santos tähistas oma viiendat tegutsemisaastat. Sünnipäevale olid kutsutud kõik Santose lapsed koos vanematega.


Sünnipäev kestis kolm tundi ning palaval päeval jätkus lõbusat tegevust kõigile kohaletulnud külalisele- umbes 150 lapsele ja vanemale. Lapsed said hüpata kahel batuudil, proovida erinevaid jalgpalliharjutusi nii üksi kui ka koos vanematega, süüa kommi, jäätist ja jahutada end karastusjookidega.


Kõige rohkem elevust tekitasid kaks võistlust – õhupallijooks väljaku äärest keskjooneni ning jalgpallivõistlus lapsed vs treenerid.
Esimeses mängus pidid lapsevanemad toimetama täispuhutud õhupalli väljaku äärest keskjooneni. Palli liigutamiseks võis kasutada ainult jalgpallis lubatud kehaosi- jalad, pea, rind jne. Võistluse tegi huvitavaks tuul, mis palli vales suunas tahtis vedada. Siiski leidus emasid ja isasid, kes terve palliga finišijooneni jõudsid.


Jalgpallivõistlusel osales 14 last, kelle vastu mängis 7 treenerit. Kohtumine toimus kahes vahetuses, kuna treenerite vastu tahtsid mängida kokku 28 last. Lapsed olid väga aktiivsed ning proovisid treenerid üle kavaldada – ühel korral see ka õnnestus ning mäng lõppes viigiga 1-1. Kõik lapsed olid väga tublid ja tribüünile olid huvitavat mängu tulnud jälgima ka lapsevanemad. Mäng oli eriline, sest lapsed said trennis õpitut rakendada oma treenerite vastu.


Päeva lõpul loositi välja auhinnad ja söödi jalgpalliteemalist torti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles