Gerli Padar võistleb Melliste triatlonil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jarek Jõepera


Sel pühapäeval, 19. juunil toimub Tartumaal Melliste triatlon. Elus esmakordselt võtab triatlonist osa ka Gerli Padar.



«Võistlus koosneb 500 meetrist ujumisest, 20 kilomeetrist jalgrattal ning 5 kilomeetrist jooksust,» kommenteeris Gerli Padar võistluse ülesehitust. «Kuna augustis on tulemas veel pikema distantsigavõistlus, siis tahan end lühemal rajal proovile panna. Ühtlasi näitan
sellega, et igal inimesel on võimalik leida aega sportimiseks ning enda tervise eest hoolt kandmiseks,» lisas Padar.

«Hetkel on võistlusele registreerunud ligi sada triatleeti, võistluspäevaks loodame rajale saada umbes kakssada inimest. Melliste asub väga looduskaunis kohas ning seal sportimine annab eriti hea enesetunde,» rääkis võistlusest triatleet ja TriStar Estonia juht Ain-Alar Juhanson. «Gerli on olnud triatloniks valmistumisel väga järjepidev ning sihikindel, temasugused eeskujud tulevad spordileainult kasuks,» lisas Juhanson.

19. juunil Mellistes toimuvat triatloni korraldab spordiklubi TriSmile. Võistluse kohta on võimalik infot saada ja end võistlema registreerida aadressil http://klubi.trismile.ee/melliste. Melliste triatlon on  ettevalmistav võistlus 5. kuni 7. augustini Pühajärvel toimuva triatlonifestivali TriStar Estonia 2011 jaoks. Seal on Gerli Padaril plaanis läbida 111-kilomeetrine distants (1km ujudes, 100 km rattal ning 10kmjoostes).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles