Tartumaa parimad koolilõpetajad kutsuti vastuvõtule

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli ajaloo muuseum Toomemäel
Tartu Ülikooli ajaloo muuseum Toomemäel Foto: Ove Maidla

Neljapäeval, 16. juunil kell 14 tänavad ja premeerivad Tartu linna ja maakonna esindajad Tartu ülikooli ajaloo muuseumis tänavusi parimaid koolilõpetajaid.

Pidulikule vastuvõtule on kutsutud munitsipaalkoolide kuld- ja hõbemedaliga lõpetajad, samuti ning Tartu kutsehariduskeskuse ning riigikoolide kiitusega lõpetajad. Kokku on medali või kiitusega lõpetanuid tänavu 119, vahendas Tartu linnavalitsus.

Mõne Tartu linna gümnaasiumi lõpetas kuldmedaliga 51 ning hõbemedaliga 33 abiturienti. Tartu kutsehariduskeskuses said medali kiitusega lõpetajatest viis paremat.

Maakonnas on kuus kuld- ja 18 hõbemedaliga lõpetajat. Medali vääriliselt õppis ka kuus lõpetajat riigikoolidest.

Parimaid õpilasi on pidulikul vastuvõtul tänamas Tartu linnapea Urmas Kruuse, Tartu maavanem Reno Laidre ning Tartu omavalitsuste liidu juhatuse esimees Aivar Soop. Parimad õppijad saavad rahalise preemia, mille suuruseks on 200, 100 või 65 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles