Tartus jäid vahele kolm bensiinivarast

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Posti­mees

Tartu politsei tabas eile kolm noort meest, kes üritasid tanklast kütust varastada.

Teisipäeval öösel kella 1.55 paiku tuli politseile teade, et ühest Tartu tanklast varastati kütust. «Tankla teenindussaali saabus isik, kes rääkis müüjaga ning palus endale erinevaid tooteid näidata, samal ajal, kui kaks noormeest tankurite juures askeldasid ja kahte kanistrit kütusega täitsid,» märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kui mehed olid kanistrid pilgeni täis täitnud - oma 45 liitrit kahes kokku, jooksid nad tanklast minema. Kuna tanklatöötaja asus neid jälitama, jätsid noormehed kanistrid üsna ruttu maha ja jooksid edasi.

Vargusteatele reageerisid patrullekipaažid Tartust, kes piirasid tanklaümbruses oleva ala sisse ja asusid tanklatöötaja poolt kirjeldatud isikuid lähipiirkonnast otsima. Peagi märkas üks patrullidest Tähe tänaval sõidukit, mis üritas patrullpolitseinike eest põgeneda. Sõiduk peeti siiski Sepa tänaval kinni ning tanklatöötaja kinnitas, et selles viibinud kaks noormeest olid äsja kütust varastada üritanud. Kinnipeetud isikuteks osutusid 19- ja 21-aastased noormehed. Teine patrullekipaaž pidas Turu tänaval kinni sõiduki, millega üritas varguspaigalt lahkuda kolmas, 28-aastane mees.

Varguskatse täpsemate asjaolude uurimiseks ja isikute vastutusele võtmiseks alustas politsei väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles