Raul Must teenis olümpiale pääsuks punktilisa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must
Sulgpallur Raul Must Foto: Raigo Pajula

 Nädalavahetusel jätkas sulgpallur Raul Must teekonda pääsuks Londoni Olümpiamängudele.

Leedu lahtistele meistrivõistlustele olid 23 riiki saatnud oma esindajad. Esimeses ringis oli Rauli vastaseks prantslane Yoann Turlan. Võit Raulile 21-14,21-8  tuli suhteliselt kergelt.

Järgmise vastase inglase Robert Kettlega enam nii lihtsalt ei läinud. Esimeses geimis jäi Raul taha 3-9,suutis siis aga lisada tempot ja võita geimi 21-15.Ka teine geim kulges punkt-punkti heitluses,kus Raul oli lõpus kindlam võites 21-16.

Veerandfinaalivastane taanlane Frederik Kirkedal  oli eelnevatest rasketest mängudest nii väsinud, et ei näinud mõtet Rauli vastu väljakule tullagi.

Poolfinaalis viimaste Euroopa meistrivõoistluste viienda iirlase Scott Evansi vastu kulges algus üllatavalt hästi. Raul läks juhtima 8-3,juhtis veel 15-12. Siis aga kaotas mängulise teravuse ei suutnud mängutempoga kaasa minna ja kaotas geimi 18-21. Ka teises geimis tuli leppida kaotusega 11-21.

Kolmas koht andis vajalikku punktilisa pääsemaks Londoni OM-le.

Kvalifikatsiooniturniiril tegid kaasa ka Triitoni noored  Mihkel Laanes, Heiko Zoober ja Tauri Kalmet, kuid võidurõõmu kellelgi seekord maitsta ei õnnestunud.

Järgmine  võimalus olümpiapunktide saamiseks on tugevakoosseisuline turniir Gatsinas juuli keskel.Häid punkte on Raulil võimalus hankida ka augustis Londonis toimuvatel maailmameistrivõistlustel, kuhu ta on saanud ainukesena Eesti sulgpalluritest osavõtukutse.                                                                                                              

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles