Politsei ja tolli koostöös avastati Tartumaal mitmeid rikkumisi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemkonstaabel Kristjan Varind kontrollib mootorratturit.
Vanemkonstaabel Kristjan Varind kontrollib mootorratturit. Foto: Lõuna prefektuur

Täna ajavahemikul kell 7.30 kuni 15.00 kontrollisid Lõuna prefektuuri liikluspolitseinikud ühes maksu- ja tolliameti töötajatega sõidukijuhte.

Üheaegselt toimetasid Tartumaa erinevatel maanteedel kolm meeskonda politseinikest ja tollitöötajatest, kes kontrollisid sõidukijuhte kokku viies erinevas punktis.

Kui tolliametnikud kontrollisid sõidukite veoseid ja selgitasid välja juhtumeid ebaseadusliku kütuse tarvitamisest, siis politseinikud olid neile reidil abiks ning fikseerisid liiklusrikkumisi.

Pea seitsmetunnise kontrollaktsiooni käigus selgitasid politseinikud välja seitse liiklusrikkumist. Nende seas tabati üks alkoholi piirmäära ületanud mopeedijuht, üks juhtimisõiguseta juht, üks kiiruse ületamise juhtum, niisamuti üks liiklusmärgi eiramine ja kolm muud liiklusrikkumist, mis puudutasid sõiduki tehnilist olukorda.

Liiklusjärelevalve talituse komissar Marek Kirsipuu ütles, et politsei vaatenurgast oli ühisoperatsioon edukas. «Äärmiselt kahetsusväärne on muidugi see, et möödu päevagi, kui politsei silmitsi mõne alkoholi tarvitanud juhiga ei seisaks,» sõnas Kirsipuu.
Politsei paneb inimestele südamele, et alkoholi tarvitamine ja mootorsõiduki juhtimine teineteisest ikka rangelt lahus hoitaks.

Maksu- ja tolliameti Lõuna MTK liikuvkontrollitalituse juhi Are Männiste sõnul tabasid tolliametnikud tänase reidi ajal viis erimärgistatud diislikütuse väärkasutamist ning 4590 Vene ja Valgevene maksumärkidega sigaretti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles