Tartu valmistub hingama rallirütmis

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tunamullu kulges Rally Estonia Tartu linnakatse Toomemäe ümbruse tänavatel, siis seekord saab kiireid masinaid kihutamas näha lauluväljaku kandis.
Kui tunamullu kulges Rally Estonia Tartu linnakatse Toomemäe ümbruse tänavatel, siis seekord saab kiireid masinaid kihutamas näha lauluväljaku kandis. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäeval algas Tartu südalinnas Raekoja platsil ja Vabaduse puiesteel kibe askeldamine ning liiklusele suleti Vabaduse puiestee lõik Uueturu ja Raekoja platsi vahel. Põhjuseks mõistagi Eesti suurim autospordiüritus Rally Estonia, millele antakse pidulik start reede õhtul Tartus.

Eeloleval nädalavahetusel kihutavad kiired masinad Lõuna-Eesti teedel, kui toimub Rally Estonia. Rallimelust saab mehiselt osa ka Tartus, kus on stardi- ja finišipoodium niung festivliala. Kirsiks tordil on laupäeva õhtul laululava ümbruses toimuv Tartu linnakatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles