Sulgpallur Kristin Kuuba tegi Venemaal karjääri parima tulemuse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba.
Kristin Kuuba. Foto: Margus Ansu

Tartu Triitoni sulgpallur Kristin Kuuba saavutas Venemaal Gattšinas White Nightsi tippturniiril 70 osaleja seas viienda koha. International Challenge ehk tugevuselt kolmanda taseme karikaetapil, kus kohal oli palju tugevaid Aasia mängijaid ning samuti Euroopa tippu kuuluvaid naisi, oli tegu Kuuba karjääri parima tulemusega.

Esimeses ringis kohtus Kuuba Jaapani esindaja Erika Yokoyamaga, kelle ta suutis kolmes geimis alistada.

Teises ringis tuli Eesti neiule vastu turniiril kolmanda paigutusega India neljas number Sri Krishna Priya Kudaravalli. Tasavägise kohtumise suutis Kuuba võita ning pääses edasi kaheksandikfinaali, kus suutis kindlalt kahes geimis alistada Venemaa juunioride koondise esinumbri Anastassia Pustinskaja.

Veerandfinaalis astus Kristin Kuubale vastu Singapuri esinumber Chua Hui Zhen Grace, kellega pidas maha üle tunni kestnud lahingu. Napilt Kuubal tuli sel korral napilt tunnistada vastase paremust.

Tugeva turniiri esinelikusse ei pääsenud ühtegi Euroopa mängijat, turniirivõit läks Hongkongi, teine koht Singapuri ning kolmandat ja neljandat kohta jäid jagama Hiina ja Singapuri mängijad.

Naiste paarismängus jäi Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli laeks seekord 9. koha jagamine, kui kaheksandikfinaalis tuli vastu võtta kaotus Jaapani paarilt Akane Araki ja Riko Imai, kes hiljem ka kogu turniiri võitjaiks krooniti.

Kristin Kuuba tundis rahulolu, et suutis tugevate Aasia mängijate vastu oma hea mängu ka võitudeks realiseerida.

«Varem olen nende vastu suutnud teatud perioodi mängust võrdselt mängida, kuid olen lõpuks kaotajana pidanud lahkuma, seekord suutsin terve mängu vältel hoida kõrget taset ning seda oli näha ka tulemuses,» ütles Kuuba.

Venemaalt sõitis Kristin Kuuba laagrisse Bulgaariasse, misjärel ootab ees kõrgetasemeline turniir Vladivostokis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles