Lastefond toetas üliõpilasi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Räästas (paremal) oli eile Eesti Lastefondi stipendiumide kätteandmisel üks kõige säravamaid neiusid, kelle tarkust ja särtsakust ning õigesti valitud eriala kiitis ka temaga kaasa tulnud sõbranna, sotsioloogiat õppiv Kai Maasoo.
Jana Räästas (paremal) oli eile Eesti Lastefondi stipendiumide kätteandmisel üks kõige säravamaid neiusid, kelle tarkust ja särtsakust ning õigesti valitud eriala kiitis ka temaga kaasa tulnud sõbranna, sotsioloogiat õppiv Kai Maasoo. Foto: Sille Annuk

Tartu Ülikoolis end eripedagoogika spetsialistiks, täpsemalt logopeediks koolitav Jana Räästas (paremal) oli eile Eesti Lastefondi stipendiumide kätteandmisel üks kõige säravamaid neiusid, kelle tarkust ja särtsakust ning õigesti valitud eriala kiitis ka temaga kaasa tulnud sõbranna, sotsioloogiat õppiv Kai Maasoo.


Eesti Lastefond andis eile Ahhaa keskuses 325 euro suuruse stipendiumi 21-le lastekodus kasvanud ja parasjagu kõrgharidust omandavale noorele. Enamasti ei olnud need noored nõus pildile jääma, peljates lastekodulapse staatuse avalikuks tulemist. Jana Räästas aga oli. Ta ütles, et kuigi Voka lastekodust täiskasvanuellu astumine ei olnud temalgi kerge, on ta elus praegu kõik hästi tänu just toetavatele sõpradele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles