Kaarsillalt jõkke hüpanud noormehed pääsesid tervelt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarsild öösel.
Kaarsild öösel. Foto: Sille Annuk

Aasta tagasi kirjutas Postimees loo, millised tagajärjed võivad kaasneda Tartu kesklinnas Kaarsillalt Emajõkke hüppamisega. Sellest hoolimata jätkub uljaspäid, kes kes seda ikka ja jälle teevad.


Ööl vastu tänast hüppasid sillalt jõkke kaks noormeest, kes ei sattunud õnneks veepinna all peituvate sõja ajal purustatud Kivisilla varemetele ning pääsesid tervetena kaldale.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul sai Tartu patrull väljakutse Vabaduse puiesteele 7. juunil kella 0.25 ajal. Teatati, et varajases ööhämaruses on Kaarsillalt Emajõkke hüpanud kaks noormeest.

Kuna algse teate sisu oli tõsine, said väljakutse sündmuskohale ka päästjad.

Patrulli saabudes selgus, et sillalt hüppasid vette kaks meest. Neist üks 21- ning teine 27-aastane. Öised suplejad olid ujumispükstes. Ülejäänud riided olid nad hoiustatud jõe kaldal hüppajaid jälginud sõprade kätte.

Mehed ronisid Atlantise ööklubi juures ise veest välja. Politsei tegi nende isikud kindlaks ja vestles noormeestega. Pärast seda läksid mehed oma teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles