Eesti meistrikuld bowling'us tuli taas Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udo Sulp.
Udo Sulp. Foto: Erakogu.

Bowlingu Eesti meistritiitel mängiti  nädalavahetusel välja  Forselius Bowling Eedeni saalis. Võistluspäev kestis ligi seitse tundi.

Tavatingimustest tegi raskemaks suvine leitsak, mis tungis otse saali. Konditsioneerid keeldusid töötamast ja saalis valistses sauna eesruumiga võrdne niiskus ja temperatuur.


Eelvooru  6 sarja tulemuseks viskas Udo Sulp 1507, mis on kõigi aegade edetabelis kolmas tulemus. Viimase sarja alguses juhtus väike näpukas ja seitsmes kurikas jäi jonnakalt püsti, mis viis uue rekordi püstitamise võimaluse. Aga ka 251, 2 keskmist on väärt  tulemus. Eelmised  kuue sarja rekordid kuuluvad samuti  Udole.


Võistlustel osales 24 seeniori. Mängiti 6 sarja eelvooru, mille järel 8 paremat meest pääses finaali. Finaalis mängiti round-robin mängustiilis veel 7 sarja.


Eesti meistritiitel jäi taas Tartusse, Forselius Bowling klubisse. Udo Sulp mängis kogu võistluste 13 sarja keskmiseks 227 punkti, mis kindlustas võidu.  Naistest tuli Eesti meistriks Jane Mets Pärnust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles