Erkmaa KK saavutas Brüsselis teise koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet


Laupäeval jõudis Brüsselis lõpule kuni 12-aastaste poiste korvpalliturniir European Tournament of Mini-Basketball, mille finaalis mängisid jõuproovi mullune võitja Erkmaa Korvpallikool ja Kanada esindus Selection Du Quebec.





Erkmaa KK kasvandikel seekord tiitlit kaitsta ei õnnestunud, kuid vaatamata 27:42 allajäämisele pakuti tüüpilist Põhja-Ameerika korvpalli viljelevatele vastastele finaalis väärilist vastasseisu.

"Jäime kohe pressingu alla ning esimesel veerandajal saadud suur kaotusseis püsis kogu kohtumise," rääkis tartlaste treener Gert Prants, lisades, et meeskond pidi finaalis läbi ajama vigastustega kimpus Hugo Erkmaa ja Keven Koppeli abita.

"Nende kaheta mänginud sats heitles kohati nagu võrdne võrdsega, kuid kanadalaste kiirrrünnakud ei jätnud suurt lootust," tähendas Prants.

Erkmaa KK rivistuses käisid peale vigastatute finaalis platsil kõik mängumehed. "Kerr Kriisa oli väljakul kõik neli veerandaega ja tegi enda kohta väga hea mängu - tõi palli üle ja jagas söötu. Tõsine mängujuht," tunnustas juhendaja veel koduklubi 10-aastast pallurit.

Gert Prantsi ütlusel valitsesid Quebeci mustanahalised mängijad lauas ning kostitasid neid ka mitme pealtpanekuga. "Finaaliks olid peaväljaku põhikorvidele minikorvid peale tõstetud, mistõttu olid need mini kõrgusest natukene veel madalamal," märkis treener. "Finaali ajal oli saalis palju rahvast, kes elasid kaasa mõlemale poolele."

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles