Korvpalluritele tõid võidu särginumbrid

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium 7 CUP rannavõrkpallis.
Sõumäng korvpallurite ja võrkpallurite vahel (pildil Silver Leppik (vasakult), Vallo Allingu ja Oliver Venno).
Premium 7 CUP rannavõrkpallis. Sõumäng korvpallurite ja võrkpallurite vahel (pildil Silver Leppik (vasakult), Vallo Allingu ja Oliver Venno). Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Nädalavahetusel aset leidnud Premium 7 CUP rannavõrkpalli šõumatšis näitasid  korvpallurid Vallo Allingu ja Silver Leppik neile mitte just väga harjumuspärase mängu tunnetust võrkpalluritest vendade Oliver ja Olari Vennoga võideldes.

Et matš vähegi tasavägine tunduks, tuli vendadel Vennodel poksikindad kätte tõmmata. Ka kuigi Vallo Allingu kahemeetrised sööstud poksikinnastega löödud etteaimamatuid serve vastu võttes olid ülimalt elegantsed, läks esimese geimi võit ikkagi võrkpalluritele.

Teises geimis tajusid korvpallurid ka juba kokkumängu võlu ja võitsid. Üldvõidu andis kohtunik samuti korvpallimeestele, öeldes, et lisas saavutatud skoorile mängijate särkidel olevad numbrid.

Pildil võitlevad võrgu all Vallo Allingu (vasakul) ja Oliver Venno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles