Ihaste elanikud võitlevad metsatuka eest (13)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihaste elanik Tanel Kuusik käib tihti koos lastega  kodu lähedal metsas aega veetmas, kuid varsti haaravad suure osa metsatukast 28 elamut. Taneli süles tema poeg Gustav ning puu otsas naabruses elav Loora.
Ihaste elanik Tanel Kuusik käib tihti koos lastega  kodu lähedal metsas aega veetmas, kuid varsti haaravad suure osa metsatukast 28 elamut. Taneli süles tema poeg Gustav ning puu otsas naabruses elav Loora. Foto: Kristjan Teedema

Ihaste linnaosas elava Erik Mägi meel on mõru. Tema kodu lähedal, Männimetsa tee ja Hipodroomi tänava vahel asuvasse metsatukka kerkib varsti ligi kolmkümmend eramut. «Ma ei taha, et Ihastest saab mingi Tiskre-laadne toode,» põrutas ta.

Mägiga on ühel nõul Ihastes elavad Lenne Rähn-Kuusik ja tema abikaasa Tanel Kuusik, kes käivad tihti metsatukas perega jalutamas. Ehkki mets on erakätes, on lastel seal oma ronimispuud ning isegi onn. Praegu, mil marjad küpsed, saab sealt metsmaasikaid noppida, rääkis Rähn-Kuusik.

Kommentaarid (13)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles