Järgmised lapsed saavad insuliinipumba

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisuguse vidinaga saab diabeedihaige insuliini manustada vaid nupule vajutamisega.
Niisuguse vidinaga saab diabeedihaige insuliini manustada vaid nupule vajutamisega. Foto: Sille Annuk

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond annab täna kell 11 lastekliinikus üle viiele suhkruhaigele lapsele insuliinipumba.


Nende pumpade muretsemise taga on juuksurikunsti esitluse Hair Fusion Show'ga Tallinnas sel kevadel kogutud annetused – ligi 8000 eurot.  

Täna kell 11 algavale sündmusele on aga palutud ka teiste ettevõtete esindajad, kes on panustanud heategevusse. Tuleb väike kontsert, kuhu on oodatud ka parasjagu haiglas viibivad lapsed.

Uus, 1. septembrini kestev lastefondi ja Selveri ühiskampaania kuulutatakse samuti välja täna. Sellega kogutakse Selveri kõikides infolettides veel inimeste käes olevaid Eesti kroone, mis lähevad samuti insuliinipumpade soetamiseks.

Lastefondi juhi Küllike Saare sõnul on neil eesmärk koguda sel aastal annetusi vähemalt saja insuliinipumba ostmiseks. Seni on lastefondi abiga insuliinipumba endale saanud juba 34 last.

Kliinikumi lastefondi vabatahtlikud toimetavad täna aga kesklinnas, müües «Meeldib»-märke, millest saadav tulu läheb beebide kollasuse mõõtmiseks vajaliku analüsaatori ostuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles