Aura keskuse juhiks soovib saada üle 70 inimese

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujujad Aura keskuses.
Ujujad Aura keskuses. Foto: Margus Ansu / Postimees

Aura veekeskuse tegevjuhi ametikohale saabus tähtajaks ehk 30. maiks üle seitsmekümne sooviavalduse.


Aura veekeskuse nõukogu esimees Väino Kull ütles, et kõige rohkem saabus avaldusi viimasel päeval. «Esmaspäevaks oli neid 52, aga eile (üleeile – toim) lisandus veel paarkümmend,» lausus ta.

Juba esimeses voorus praagiti kandideerijate avalduste hulgast välja ligi kolmkümmend, mille esitajad ei vastanud nõudmistele. Veekeskus eeldas kandidaatidelt kõrgharidust, väga head suhtlemis- ja läbirääkimiste pidamise oskust, analüüsi- ja otsustusvõimet ning elavat huvi Tartu linna hea käekäigu vastu.

«Paarikümnele on saadetud teade, et nad täiendaksid oma avaldust. Me palusime saata ka visiooni, kuid paljud pole seda esitanud,» rääkis Kull ning lisas, et ka neljakümne hulgast on keeruline valida.

Kulli sõnul on kandidaatide hulgas rohkem naisi kui mehi. «On ka tuntud tartlasi ja Aura enda töötajaid, aga nimesid ei saa ma nimetada,» ütles Kull. Selle nädala lõpuks soovitakse välja valida need, keda kutsutakse järgmisel nädalal juba vestlusvooru.

Aura uue tegevjuhi nimi võib selguda selle kuu keskpaigas. «Pole mõtet venitada, sest juuli on puhkuste kuu ja me tahaksime, et uus inimene saaks enne puhkusi juba sisse elada,» pakkus Kull.

Aura juhi palk oli Kulli sõnul siiani 22 000 krooni (1400 eurot). «Nüüd küsib mõni lausa 2000 eurot, kuid sellistega pole meil midagi peale hakata,» andis Kull mõista, et uue juhi töötasu jääb senisega samale tasemele.

Aura veekeskus jäi juhita seoses Tiia Teppani siirdumisega Tartu abilinnapeaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles