Rahingel lõi vesi vahutama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval jäi veelauakaabli avamisel pildile mitte enam õppija, vaid tõsine tegija Daniel Matsukevitsh.
Laupäeval jäi veelauakaabli avamisel pildile mitte enam õppija, vaid tõsine tegija Daniel Matsukevitsh. Foto: Toni Läänsalu

Rahinge ekstreempargis said lumelaudurid (praegu pigem juba veelaudurid) ja suusatajad nädalavahetusel hooaja lahti sõidetud. Rahinge Openi  kahel päeval oli veelauasõidu- ja vettehüpete huvilisi kohal 30 – seda näitajat pidasid korraldajad isegi üsna tagasihoidlikuks. Supluseks veel suhteliselt jahe järv kalipsodega varustatud sportlasi ei heidutanud ja vesi löödi hooga vahutama. Lisaks maarjamaistele veespordisõpradele lõid tänavu kaasa ka kaks külalist Leedust.


Esimesed tööpäevad olid nädalavahetusel ka vastvalminud kaablipargil – riistapuul, millest on muu hulgas hindamatu abi veelauasõidu selgeks õppimisel. Igatahes pidada õppimine tunduvalt lihtsam olema kui kaatri järel. Laupäeval jäi veelauakaabli avamisel pildile mitte enam õppija, vaid tõsine tegija Daniel Matsukevitsh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles