Tartus tegutsevad taas kastrulikelmid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supipotid. Pilt on illustreeriv.
Supipotid. Pilt on illustreeriv. Foto: Mati Põldre

Viimastel päevadel on politsei Tartus saanud mitu teadet kesklinnas tegutsevatest tülikatest kaubitsejatest, kes püüavad möödujatele kastruleid, potte ja panne müüa.

Näiteks ostis eakas härra eile kaupleja pika nõudmise peale 50 euro eest kastruli, ent jõudnud koju, leidis ta, et tehing polnud aus. Ta pöördus politseisse ja tunnistas, et tegu on tehtud ja seda suuresti oma rumalusest, ent soovis saata sõna, et teised kelmide ohvriks ei langeks.

Tartu piirkonnavanem politseileitnant Siim Linnard sõnas, et politseile on pealetükkivad kauplejad varasemast tuttavad. Millalgi võeti kogu nende potimajandus isegi politseisse hoiule, et pettusi tõhusamalt ennetada.

«Praktika näitab, et pakutav kaup ei pruugi olla kvaliteetne ning kauplejate eesmärk on lihtsalt heausksetelt inimestelt raha välja petta. Vältige kontakti igasuguste agressiivsete kauplejatega ning keelduge tehingust otsustavalt,» soovitas Linnard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles