Tähtvere rulapark saab taas uue katte

Ode Maria Punamäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal rulaparki maha pandud asfalt hakkas vale koostise tõttu pragunema.
2016. aastal rulaparki maha pandud asfalt hakkas vale koostise tõttu pragunema. Foto: Artur Laugamets / Tartu Postimees

Tähtvere rulapargis vahetatakse taas asfaltkatet, mistõttu on plats sportlastele suletud. Park loodetakse korda saada selle nädala lõpuks.

Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Viilu sõnul vahetati asfalt 2016. aastal, kui uuendati rulaparki. Maha pandud asfalt hakkas aga mitmest kohast pragunema. «Ekspertiisi tulemusel selgus, miks alles maha pandud asfalt hakkas kiiresti lagunema  – asfaldisegu oli vale,» selgitas ta.

Asfaldi maha pannud OÜ Asfaldigrupp juhatuse liikme Silver Reiljani sõnul seisnes asfaldi halb kvaliteet segu koostise vales tooraines. «Kuna tegu oli meie eksimusega, siis paneme uue kvaliteetse asfaldi maha omal kulul,» rääkis ta. Reiljan lisas, et vea parandamine läheb neile maksma ligikaudu 2000 eurot.

Tähtvere puhkepargis asuv 2005. aastal loodud plats on üks suurimaid väljas asuvaid rula-, BMXi ja rulluisuparke Baltikumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles