Tähtvere koeri saab tasuta kiibistada

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer saab mikrokiibi.
Koer saab mikrokiibi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tartu linnavalitsus pakub endise Tähtvere valla elanikele täna ja 7. juulil võimalust oma koeri tasuta mikrokiibiga märgistada ja soodushinna, 7 euroga registrisse kanda.

Vaktsineerimist ja mikrokiibiga märgistamist korraldab Tartu koduta loomade varjupaik täna kell 10-12 Ilmatsalu kultuuri- ja noortekeskuse ees ning kell 13-15 Rahinge kaupluse juures.

Nädala pärast, 7. juulil kell 10–12 on seesama tegevus kavas Vorbuse kaupluse ees ja kell 13-15 Märja keskuse bussipeatuses. Kui on olemas, tuleb võtta kaasa lemmiklooma pass või vaktsineerimistunnistus.

Kohapeal saab oma lemmikuid ka marutaudi vastu vaktsineerida, sest see on kohustuslik, teatas Tartu linnavalitsus. Soovi korral saab seda teha kompleksvaktsiiniga, mis sisaldab enamlevinud liigikohaste haiguste vaktsiine. Vaktsiinide hinnad on vastavalt 8 eurot marutaudi eest ja 15 eurot kompleksvaktsiini eest.

Tartu linna koerte ja kasside pidamise eeskiri kohustab koeraomanikke oma koeri kiibistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles