Galerii: Tartu kuldpulmapaarid kogunesid pidulikule vastuvõtule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel Tartu linna päeval toimus Salemi kirikus pidulik vastuvõtt sel aastal kuldpulma tähistavatele paaridele.

Tseremooniale oli palutud 162 tänavu 50. aastapäeva tähistavat Tartu abielupaari. Kirikusse kogunenud 68 paarile olid õnne soovima ja kõnelema tulnud linnapea Urmas Klaas, linnavolikogu esimees Aadu Must ning Salemi koguduse pastor Toivo Pilli. Paaridele esines segakoor Rõõmusõõm.

«Väga uhke tunne oli saada linnapealt vastuvõtule isiklik kutse,» rääkis vastuvõtul osalenud Mihkel Jalakas abikaasa Mallega. Aparaaditehases töötades kohtunud paari sõnul on 50 abieluaastat möödunud lõbusalt.

Noorena kirja teel armunud Asta ja Kalev Tamm peavad pikaaegse abielu kestvuses kõige olulisemaks üksteise mõistmist ning oskust lahkhelide puhul teineteisele vastu tulla.

Tantsuklubis kohtunud ning tänavu kuldpulma tähistavad Galina ja Vladimir Vingisaar usuvad, et kõige olulisem on üksteist alati armastada.

Tartu linnavalitsuse, Salemi kiriku ning Tartu perekonnaseisu büroo poolt korraldatav pidulik kuldpulmapaaride vastuvõtt toimus 13. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles