Tartu autorid ootavad raamatulaadal lugejatega kohtumisi

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatud ei ole sugugi moest läinud.
Raamatud ei ole sugugi moest läinud. Foto: Erakogu

Sel reedel, 29. juunil on Küüni tänaval Tartu autorite raamatulaat, kus igaühel on võimalus isiklikult kohtuda just talle lugemiselamust pakkunud teose autoriga.

Laat on üles seatud telki ning Tartu ja Tartumaa autorid on seal kohal kella 11–17.

Müügil on nii ilu- kui ka teaduskirjandust ning Tartu linna päeva raamatulaada templi ja autori autogrammiga eksemplarid.

Üritus leiab aset koostöös Eesti kirjandusmuuseumiga ning laada üks korraldajaid Inga Ivanova ütles, et raamatusõbral tasub seda kindlasti tähele panna.

«Tulge, ajage juttu ja uurige-puurige kõige kohta, mis lugemisest südamesse on läinud ja sinna kripeldama jäänud,» rääkis ta. «Tulge ostke uusi raamatuid ja kindlasti annavad autorid autogrammi heal meelel ka juba varem soetatud eksemplaridesse.»

Nimekiri Tartu persoonidest, kellega Küüni tänava raamatulaada telgis kohtuda saab, on pikk: Aado Lintrop, Ago Pärtelpoeg, Agur Karukäpp, Aidi Vallik, Aivi Ross, Alar Madisson, Anu Korb, Carolina Pihelgas, Eda Kalmre, Elke Unt, Ena Mets, Enriko Talvistu, Hanneleele Kaldmaa, Ilmar Särg, Inga Ivanova, Ingrid Rüütel, Jaan Kaplinski, Jaan Malin, Jaanus Kriisk, Janika Kronberg, Joanna Ellman, Joel Jans, Juhan Voolaid, Juhani Püttsepp, Justin Petrone, Jüri Kolk, Jüri Talvet, Krista Ojasaar, Kristel Leesmend, Kristel Vilbaste, Kristina Ruder, Lauri Räpp, Lehte Hainsalu, Leo Luks, Mait Raun, Mall Hiiemäe, Marek Kahro, Marge Pärnits, Mari-Ann Remmel, Mart Kivastik, Mart Trummal, Mihkel Kunnus, Mika Keränen, Märt Laur, Nadežda Katajeva-Valk, Nikolai Ivanov, Piret Bristol, Reeli Reinaus, Reet Piiri, Risto Järv, Rutt Hinrikus, Sander Karu, Siiri Laidla, Tatjana Sigalova, Thavet Atlas, Krafinna, Indrek Hargla, Kristi Metste, Tia Navi/Tiia Kõnnussaar, Malle Salupere, Tiia Toomet, Tiina Kirss, Tõnis Vilu, Urmas Sutrop, Urmas Vadi, Vahur Kalmre, Valeria Ränik.

Inga Ivanova ütles, et varem sellist autorilaata pole Tartus korraldatud.

«See on ainulaadne,» rõhutas ta. «Ärge jätke seda tähele panemata!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles