Apollo kauplused Tartu kesklinnas vaid mõnekümne meetrise vahega

Elerin Eelmäe
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo kauplus Kvartali keskuses.
Apollo kauplus Kvartali keskuses. Foto: Sille Annuk

Tartus Kvartali keskuses avati esmaspäeval varasemast erineva kontseptsiooniga Apollo kauplus. Tähelepanuväärne on asjaolu, et vastavatud kauplus asub üle tee Tartu kaubamajas asuvast Apollo poest.

Tartu kaubamaja poodi sulgema ei tõtata. «Praegu jääb Apollo kauplus Tartu Kaubamajas kindlasti püsima. Neil poodidel on erinev nägu,» sõnas Apollo kaupluste ostu- ja turundusjuht Helena Hyldahl. «Kvartali Apollo on avaram ning suuresti soodus- ja kingitoodetele orienteeritud. Kingid, lapsed ja soodustooted on Kvartali poe fookus.»

«Otsisime juba mõnda aega head lahendust soodsama kvaliteetkirjanduse esitlemiseks. Kvartali Apollo andis oma mõnusalt avara müügipinna ja loomuliku valgusega just sellise võimaluse,» rääkis Apollo kaupluste tegevjuht Eha Pank.

Raamatuvalik kahes kaupluses täielikult ei kattu. Muidugi leiab Kvartali Apollost ka uusi raamatuid, kuid sealne pood pakub täiendust soodus- ja eripakkumistega. Samuti leiab äsja avatud poest üksikute eksemplaridena erialakirjandust, kunsti- ja fotograafiaraamatuid. Samas näiteks teatmeteoste valik on endiselt suurem Tartu kaubamaja poes.

Uus pood paikneb 600-ruutmeetrisel kaubanduspinnal, kust leiab suure sooduspakkumiste ala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles