PRIA peadirektorina jätkab tööd Jaan Kallas

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kallas
Jaan Kallas Foto: Margus Ansu

Maaeluminister Tarmo Tamm kinnitas tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul PRIA peadirektoriks Jaan Kallase, kes on sama ametit pidanud juba üle kümnendi.

Tartus oma keskust pidava põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) peadirektori konkurss kuulutati välja tänavu 30. jaanuaril, mil riigikantselei avas konkursi viieteistkümne tippjuhi ametikoha täitmiseks. Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, kes kuulus ka valikukomisjoni koosseisu, märkis komisjoni otsust kommenteerides, et Jaan Kallas on PRIA peadirektor olnud 2007. aastast ja on selle aja jooksul silma paistnud edumeelse ja organisatsiooni arengule orienteeritud juhina. «Tema eestvedamisel on PRIA arenenud tõhusalt toimivaks ja kliendile mõeldud organisatsiooniks ning seda suunda on oluline järgida ka edaspidi,» lausus Lemetti.

Jaan Kallase tööd on tunnustatud ka maaeluministeeriumi kuldse teenetemärgiga. Tema uus ametiaeg algab tuleva aasta 1. jaanuaril ning kestab viis aastat.

Jaan Kallas on lõpetanud Tallinna polütehnilise instituudi toitlustamise tehnoloogia ja organiseerimise erialal. Enne PRIA etteotsa asumist oli ta töötanud juhina nii era- kui ka avalikus sektoris.

PRIA korraldab riiklike toetuste ning Euroopa Liidu põllumajanduse ja maaelu arengu toetuste, Euroopa kalandusfondi toetuste ja turukorralduslike toetuste jagamist. Lisaks peab PRIA põllumajanduse riiklikke registreid ja muid andmekogusid ning töötleb ja analüüsib andmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles