Annelinnast kadunud Õiestet pole siiani leitud

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos vabatahtlikega on põhjalikult läbi otsitud Emajõe- ja Anne kanali äärne piirkond.
Koos vabatahtlikega on põhjalikult läbi otsitud Emajõe- ja Anne kanali äärne piirkond. Foto: Kristjan Teedema

Tartus 20. juunil kaduma läinud 84-aastast Õiestet pole siiani leitud. Naine lahkus oma Pikk tänav 90 asuvast korterist tõenäoliselt eesmärgiga käia lähedal asuvas Maxima kaupluses. Politsei on koos vabatahtlikega läbi otsinud naise koduümbruse, Anne kanali ja Emajõe-äärse piirkonna.

Naist on otsitud nii maismaalt kui jõge mööda paadiga patrullides. «Sõbrannad arvasid, et ta ta võis minna ka Raadi kalmistule, kuna sinna on maetud tema abikaasa, ka seda kontrolliti,» ütles Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk. Politsei on kontrollinud ka naise varasemat elukohta, kuid sealt teda samuti ei leitud. «Pole täpselt teada, milliseid riideid naine kandis ning see muudab otsimise veelgi keerulisemaks,» märkis Virk.

Politsei palub jätkuvalt teada anda telefonile 112 nendel, kes on naist näinud või kellel on tema liikumise kohta infot.
Politsei palub jätkuvalt teada anda telefonile 112 nendel, kes on naist näinud või kellel on tema liikumise kohta infot. Foto: Politsei

Ta selgitas, et aktiivsed linnaotsingud on maastikul peatatud ja hetkel käib töö edasi info kogumise ja kontrollimisega. «Proua kadumisest on nüüdseks pea nädal möödas, tema elusalt leidmine on paraku vähetõenäoline. Lootus peab muidugi püsima, tegutseme aktiivselt, et selgust saada, mis temaga juhtus,» selgitas Virk. Viimati olid otsingutel abiks kohalikud vabatahtlikud Tartu otsingugrupist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles