Tugev tuul murdis puid nii Tartu- kui Jõgevamaal

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murdunud puu.
Murdunud puu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Päästjad käisid eile Jõgevamaal viiel korral eemaldamas teedelt tuules murdunud puid. Tartumaal läks päästjate abi puude eemaldamiseks vaja kolmel korral.

19. juunil kell 17.13 teatati, et Avinurme alevikus kukkus murdunud puu majale. Lisaks päästjatele tuli appi kohalik metsatraktori juht, kelle tehnika abil puu maja pealt ära tõsteti. Päästeamet kiitis abilist ja lisas, et kogukonna koostegutsemine on kodukandi turvalisuse jaoks olulisim.

19. juunil kella 17.30 ajal süütas purunenud elektriliin Meeksi vallas Meerapalu külas 10 ruutmeetrit turbapinnast. Elektrikud lülitasid liinist voolu välja ja päästjad kustutasid neli pinnasesse jäänud tulekollet 20 ämbri kraavist võetud veega.

Kell 18.19 kukkus murdunud puu Tartus Veeriku tänava elektriliinidele ja garaaži katusele. Puu eemaldati elanike abiga ja info purunenud juhtmete kohta edastati elektrikutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles