Lasteaia remont lükkub määramata ajaks edasi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa lasteaia Tõruke maja vajab remonti, kuid pole teada, millal seal töö pihta hakkab.
Põltsamaa lasteaia Tõruke maja vajab remonti, kuid pole teada, millal seal töö pihta hakkab. Foto: Eili Arula

Põltsamaa lasteaias Tõruke käivate laste vanemad elasid paar kuud tagasi teadmises, et sügisel peavad nad hakkama oma lapsi viima asendusruumidesse, sest lasteaiahoones algab remont. Suve hakul selgus aga, et remont lükkub määramata ajaks edasi.

«Projekteerimishanke venimise tõttu pole võimalik sügisel remondiga pihta hakata ning uus õppeaasta algab meil vanaviisi,» ütles Tõrukese lasteaia direktor Helje Tamme. Ta lisas, et pole ka teada, kui kalliks töö läheb ning kui suure osa vald saab remondiks eraldada.

Põltsamaa vallavanem Margus Möldri möönis, et ehitushinnad tõusevad pidevalt ja seega pole võimalik ennustada, kui kalliks renoveerimine lõpuks osutub. Valla eelarvest on kavandatud lasteaia remondiks kulutada 2,1 miljonit eurot, kuid teada on, et sellest ei pii-sa. «Seda ma ka ei soovi, et hakkame kolimisega pihta ja siis selgub, et kõige soodsam hange on meie eelarvest eraldatud summast neli korda suurem,» sõnas Möldri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles