Tammeka loodab puhkusega taastada hooaja alguse hüva hoo

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka eredaim hetk teises mänguringis oli Tamme staadionil mängitud 1:1 viik Nõmme Kaljuga. Enne seda oldi Kaljule kaotatud 31 mängu järjest.
Tammeka eredaim hetk teises mänguringis oli Tamme staadionil mängitud 1:1 viik Nõmme Kaljuga. Enne seda oldi Kaljule kaotatud 31 mängu järjest. Foto: Kristjan Teedema

Nelisada Sepa staadionile kogunenud pealtvaatajat aplodeerisid 20. aprilli õhtul Tammeka jalgpallimeeskonnale, kes oli tõelises põnevusmatšis saanud tulemusega 4:2 jagu Pärnu Vaprusest. See oli Tammeka kuues võit üheksast mängust ning tabelis oldi suurepärasel neljandal kohal, võrdsete punktide peal valitseva meistri FC Floraga ning liidermeeskonnast FCI Levadiast jäädi maha vaid nelja silmaga.

Tartu JK Tammeka hooaja alguse hea hoog rauges teises ringis, kui üheksast mängust teeniti vaid kolm viigipunkti. Tabelis on Tammeka viiendal kohal, kuid esinelik on juba kaugustesse libisenud: Nõmme Kaljul liidrina on 22 punkti tartlastest rohkem, Narva Trans neljandana on Tammekast ees 13 punkti võrra. Kui esimese üheksa mänguga lõi Tammeka 18 väravat ja lubas endale lüüa 9, siis järgmises üheksas kohtumises on vastavad numbrid 9 ja 21. Mis on juhtunud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles