Tartlased saavad sügisel poole Jänese matkarajast tagasi (1)

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Jänese matkaraja ääres on emake jõgi teinud oma töö. Sihtasutuse Tähtvere Puhkepark juhataja Marti Viilu ütles, et senisest laiem rada tehakse kaldast natuke eemale.
Endise Jänese matkaraja ääres on emake jõgi teinud oma töö. Sihtasutuse Tähtvere Puhkepark juhataja Marti Viilu ütles, et senisest laiem rada tehakse kaldast natuke eemale. Foto: Margus Ansu

Emajõe vabaujula juurest algava Jänese matkaraja tulevik on olnud tume aastaid. Sportijaid, kalamehi ja niisama jalutajaid köitva raja esimesed kolm kilomeetrit teeb sel suvel korda sihtasutus Tähtvere Puhkepark. Ülejäänud raja, Vorbuse-poolse lõigu taastamine jääb esialgu ilusaks unistuseks.

«Jänese rada kasutatakse päris palju. Inimesed on kurtnud, et kevadel on märg ja tossud saavad poriseks. Kogukondadelt on tulnud mõte, et seda võiks parandada,» ütles sihtasutuse Tähtvere Puhkepark juhataja Marti Viilu.

Tiik ja laiem rada

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles