Jaanipäeval tasub õlu asendada kitarriga

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Koppel (vasakult), Peter Neunteufl, Helmer Hallik ja Alvar Pähkel panid end eile kirja selgeks grupijuhiks.
Vallo Koppel (vasakult), Peter Neunteufl, Helmer Hallik ja Alvar Pähkel panid end eile kirja selgeks grupijuhiks. Foto: Sille Annuk

Nagu eelmisel 22 aastal, võivad soovijad end ka tänavu selgeks grupijuhiks kirja panna. Eile tegid seda ka kolm Lõuna prefektuuri ja üks Viini politseiametnik. Kuku raadio algatatud kampaania idee on panna kõigile südamele, et rooli tuleb istuda vaid kainelt.

Lõuna prefekt Vallo Koppel ütles, et jaanilaupäeva hommikul tuleb tal tööpostil olla, aga õhtu veedab ta perega. Sama plaanib teha politseijaoskonna juht Helmer Hallik, talituse juht Alvar Pähkel on hõivatud aga presidentide turvamisega.

Kaineks grupijuhiks pani end kirja ka töövahetuse käigus nädala Lõuna prefektuuri külastav Viini Döblingi politseijaoskonna juht Peter Neunteufl, kes lubas Austrias 23. juuni õhtu kainelt veeta. Neunteufl mainis, et Austrias sõidetakse alkoholijoobes üha vähem, kuid aina rohkem istutakse rooli taha narkojoobes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles