Solk koos kondoomide ja tampoonidega voolas Emajõkke

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula tänava lõpus oli veel eilegi hommikul näha WC-pottidest kanalisatsioonitorudesse lastud kraami.
Ujula tänava lõpus oli veel eilegi hommikul näha WC-pottidest kanalisatsioonitorudesse lastud kraami. Foto: Sille Annuk

Vettinud tampoonid ja kasutatud kondoomid vedelevad maas, neist mitte üldse kaugel otsib part toitu. Selline vaatepilt avanes eile hommikul Emajõe linnaujula läheduses Ujula tänaval, kus on ühisvoolse kanalisatsioonitorustiku kaev, mis esmaspäeva õhtul reovett välja purskas. See solk koos kõige ebasobivaga voolas Emajõkke.

Tartlane Ketter Zirk, kes pärast esmaspäevaõhtust vihmasadu kella kaheksa-üheksa paiku õhtul Emajõe äärde jalutama läks, tundis tugevat haisu ja nägi kaevule lähenedes, kuidas sellest purskab vett, mis voolab Emajõe poole. «Mul oli tol hetkel kõige rohkem kahju loodusest, kuhu kõik see sodi jooksis,» rääkis Ketter Zirk. Solgivees nägi ta kasutatud kondoome, tampoone ja tualettpaberit. Ning vett ei olnud vähe, see uhtis kaasa ka pinnast ja liiva. Eile hommikul oli kõik see saast sündmuskohas alles.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles