Kirjandus teeb elus peatusi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jutupeatuse üks paberilehe moodi metallist tähis, mis on valminud ettevõttes TTDisain, on kinnitatud Kaarsilla juurde kalda­piirdele. Sille Annuk
Jutupeatuse üks paberilehe moodi metallist tähis, mis on valminud ettevõttes TTDisain, on kinnitatud Kaarsilla juurde kalda­piirdele. Sille Annuk Foto: Sille Annuk

Täna tuleb Tartus kultuurihuviliste ette tavatu ja ainukordne ettevõtmine, mille keskmes on kindlate paikadega seotud kirjandusteosed ja nende tähistuseks kinnitatud sildid. Tartu linnaraamatukogu üleriigiline Jutupeatuse projekt annab endast märku rongkäiklavastusega.

Kell 20 on Kaarsilla juurde oodatud kõik, kes soovivad saada osa Musta Kasti lavastaja ja näitleja Kaija M. Kalveti lavastatud rännakust kirjandusmaailma. Kõigile tasuta rongkäiklavastus lõpeb kell 20.45 Inglisillal, millest August Sang on kirjutanud luuletuses «Mälestus»: «Mul meelde tuleb kauge kevad./Peal taevas on kui akvarell./All orus toomed õilmitsevad./Kolmveerand üheksa lööb kell.»

Metallist sildid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles