Rahvamajas rõõmustavad silma omavahel põimitud vana ja uus

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõngu rahvamaja juhataja Mari-Liis Vanaisak on põhjalikult uuendatud rahvamaja üle uhke ja rõõmus. Sisekujundaja Merje Jürisalu pani vanad uksed uut elu elama hoone garderoobis.
Rõngu rahvamaja juhataja Mari-Liis Vanaisak on põhjalikult uuendatud rahvamaja üle uhke ja rõõmus. Sisekujundaja Merje Jürisalu pani vanad uksed uut elu elama hoone garderoobis. Foto: Sille Annuk

Elva valla Rõngu rahvamajas mürisesid selle aasta jaanuarist segumasinad, oli kuulda kõva klopsimist, sae vingumist ja remondimasinate undamist. Kohaliku kogukonna keskuses käisid põhjalikud renoveerimistööd. Juuni alguses oli suur remont sealmaal, et uksed avas tundmatuseni muutunud hoone.

«Elan veidi kaugemal Annikuorul ja käin Konguta rahvamajas. Aga olen paar korda ka siin peol käinud,» ütles metsataksaatorina töötav Eho Unne (pildil). «Väga tore, et asi ära tehti. Eriti hea, et see otsus võeti vastu enne väikeste valdade liitmist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles