Jalmar Vabarna sattus Tartuski seto getosse

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes teeb, see jõuab. Muude tegemiste seas teeb muusik Jalmar Vabarna Tartus Raadi lennuangaaris sel suvel koos Trad.Attack!-iga muusikat lavastusele «Eesti mängud. Tönk».
Kes teeb, see jõuab. Muude tegemiste seas teeb muusik Jalmar Vabarna Tartus Raadi lennuangaaris sel suvel koos Trad.Attack!-iga muusikat lavastusele «Eesti mängud. Tönk». Foto: Kristjan Teedema

Seto rõivais poiss seisis neliteist aastat tagasi Põlva kultuurikeskuse laval, vastas muhedalt konferansjee küsimustele ja pani publiku naerma. Käis Põlva Folkfest, mainitud noorsand oli seal laval koos sõpradega. «Mängime teile seto punki, me oleme äkilised vennad,» poetas poiss.

See noor moosekant oli Jalmar Vabarna ning tema ansambel Zetod, mis juba tollal tegutses. Nüüd teavad Vabarnat pea kõik Eesti muusikaga veidigi kursis olevad inimesed. Ta on tuuritanud oma bändidega risti-põiki läbi nii Eesti kui ka pea kogu maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles