Südalinna suvilas ootab kõiki töö, laisavõitu sport ja vaimutoitki

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genialistide klubi arendus- ja projektijuhil Kaspar Augil linnasuvilas tööd jagub. Kultuuri­peenraid tuleb tal seal harida augusti lõpuni. 
Genialistide klubi arendus- ja projektijuhil Kaspar Augil linnasuvilas tööd jagub. Kultuuri­peenraid tuleb tal seal harida augusti lõpuni. Foto: Sille Annuk

Nii nagu varasematel aastatel, avas ka tänavu juuni alguses väravad Genialistide klubi juures tegutsev Magasini uulitsa suvila. Klubi välialal saab augusti lõpuni osa võtta pinksi- ja kurikaturniiridest, nautida kontserte ja kuulata loenguid.

Käib pidev protsess ja asjad arenevad orgaaniliselt. Lähtume ikka külastajakogemusest ja mõtleme selle peale, kuidas inimesed siin meie suvises oaasis end mõnusamalt tunneks,» ütles Genialistide klubi arendus- ja projektijuht Kaspar Aug. «Põhiidee on selles, et kultuur oleks inimestele südalinnas tasuta kättesaadav, suvila on avatud kõigile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles