Kantsler: kui peame meeskonda üleval, siis peab see olema Tartu ülikooli meeskond

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli korvpallimeeskonna fännid ehtisid ka lõppenud finaalseeria ajal spordisaali seinad Rocki plagudega ja kandsid Rocki kirjadega särke. Nii mõnegi fänni jaoks algas klubi allakäik kaks aastat tagasi, kui Rock võistkonna nimest ametlikult ära kadus.
Tartu ülikooli korvpallimeeskonna fännid ehtisid ka lõppenud finaalseeria ajal spordisaali seinad Rocki plagudega ja kandsid Rocki kirjadega särke. Nii mõnegi fänni jaoks algas klubi allakäik kaks aastat tagasi, kui Rock võistkonna nimest ametlikult ära kadus. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli juhtkond on otsustanud lõpetada profikorvpalli toetamise ning edaspidi kaitsevad seitsmekordse Eesti meistri au ülikooli korvpallikooli kasvandikud ja tudengid. Otsuse tagamaadest räägib Tartu ülikooli kantsler Meelis Luht.

Tartu ülikooli korvpallimeeskond jätkab uuel hooajal versisulis noormängijate najal. Ülikooli kantsler Meelis Luht tõdes, et ühelt poolt on selle otsuse taga rahalised kaalutlused, kuid samuti see, et ülikool ja korvpallimeeskond olid teineteisest liiga palju eemaldunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles