Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Paisjärv jäi sillaehitusel peaaegu kuivale (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Nagu Alatskivi lossi poolt maantee suunas reedel tehtud droonifoto tõendab, voolab jõesängis vesi ning nõutav ökoloogiline vooluhulk on tagatud.
Nagu Alatskivi lossi poolt maantee suunas reedel tehtud droonifoto tõendab, voolab jõesängis vesi ning nõutav ökoloogiline vooluhulk on tagatud. Foto: Kristjan Teedema

Alatskivi uus jalakäijate sild paisjärve Aovere–Kallaste maantee poolses otsas peaks selle kuu jooksul valmis saama. Nii mõnedki kohalikud elanikud kui ka Alatskivi lossi väisanud turistid on aga imestanud, miks on tööde käigus peaaegu täiesti tühjaks lastud veekogu maanteepoolne osa, Veskijärv. Kas kõik on ikka käinud seaduste kohaselt?

Alatskivi paisjärvest möödujad võivad imestada, et veekogu on peaaegu kokku kuivanud. Kõik on toimunud siiski vastavalt seadusele ning paisjärve tühjendamine oli vajalik uue paisu ja jalakäijate silla rajamiseks.

Tagasi üles