A. Le Coqi tehas joodi kuumade päevadega vapiõllest tühjaks

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. Le Coqi õlletehas.
A. Le Coqi õlletehas. Foto: Margus Ansu

Eelmise nädala kuumade ilmadega sai mitmel pool poodidest ja söögikohtadest otsa A. Le Coqi tehase vapiõllena tuntud Premiumi pudeliõlu. Tehas ei suutnud suurele nõudlusele vastu tulla ning 29. ja 30. mail seda ei tarnitudki. Vaadis võisid kaupmehed Premiumi siiski saada.

Nädalavahetuse eel oli Premium A. Le Coqi pudeliõllede sortimendis tagasi. Tehase turundusjuht Katrin Vernik ütles, et eelmine nädal oli nende tehases hullumeelne. «Tootmisauke tuli ette ka teiste toodete puhul. Nõudlusele lihtsalt ei jõutud järjele,» ütles ta.

Vernik avaldas lootust, et selle nädala jooksul tootmine normaliseerub. «Palume klientidelt vabandust,» lisas ta.

Saku õlletehase kommunikatsioonijuhi Kirstiina Tambergi sõnul neil leitsaku ajal õllest puudu ei tulnud. «Ei saa eitada, et väga kuumade ilmadega võis poodides ette tulla olukordi, kus üks või teine toode oli riiulilt otsa lõppenud, aga need jõuti uuesti täita. Panime selleks välja lisajõudu, et kaubakoormaid õigel ajal välja saata, sest eks tellimuste maht suurenes tõepoolest,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles