Viimane õlekõrs? Est-For pakub tselluloositehase kohaks Tabiveret (2)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Est-For Investi esindajad pakuvad tselluloositehase uueks planeeritavaks asukohaks Tabivere kandis asuvat Koogit. Pildil Laeva jőgi Koogi külas.
Est-For Investi esindajad pakuvad tselluloositehase uueks planeeritavaks asukohaks Tabivere kandis asuvat Koogit. Pildil Laeva jőgi Koogi külas. Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Erinevad poliitilised jõud hakkasid eelmisel nädalal üksteise võidu kinnitama, et nemad pole kunagi pooldanud Est-For Investi kavandatava tselluloositehase rajamist Tartu lähistele. 

Erinevad poliitilised jõud hakkasid eelmisel nädalal üksteise võidu kinnitama, et nemad pole kunagi pooldanud Est-For Investi kavandatava tselluloositehase rajamist Tartu lähistele. Kui seni on ajakirjanduses tehase võimaliku asupaigana kirjutatud-räägitud põhiliselt Vorbuse kandist, siis nüüd on tehase eestvedajad avaldanud, et nemad sooviks seda näha Tabivere lähedal metsas, Tartu kesklinnast 21 kilomeetri kaugusel.

Est-For Investi juhatuse liikme Margus Kohava sõnul pole nemad kunagi planeerinud rajada tehast Tartusse ega selle vahetusse lähedusse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles