Fotouudis: olümpiavõitja külastas Tartu noorte maadlejate treeningut

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiavõitja ja Venemaa vabamaadluskoondise vanemtreener Khadzimurad Magomedov Tartu poistele kasulikke nippe õpetamas.
Olümpiavõitja ja Venemaa vabamaadluskoondise vanemtreener Khadzimurad Magomedov Tartu poistele kasulikke nippe õpetamas. Foto: Spordiklubi Englas

Tartu Spordiklubi Englase maadlustreeningut külastas 1996. aastal Atlantas vabamaadluses olümpiavõitjaks kroonitud Khadzimurad Magomedov.

Rahvuselt avaar Magomedov esindas olümpiamängudel Venemaa koondist ja võitis lisaks OMile kuldmedali ka maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel.

Praegune Venemaa vabamaadluskoondise vanemtreener näitas noortele Tartu matimeestele kasulikke nippe ja hindas meie poiste kiirust ja võimekust sooritada uusi ning keerulisi maadlustehnikaid väga heaks.

Nüüdseks on Tamme staadioni maadlussaali külastanud juba mitmed tiitlivõistluste medalivõitjad, lisaks tänasele külalisele on treeninguid läbi viinud kahekordne maailmameister August Englas, olümpiahõbe ja kahekordne maailmameister Heiki Nabi ning kahekordne Euroopa meister Petra Olli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles